Build Your Own Clone Message Board

It is currently Tue Feb 20, 2024 10:54 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 12:52 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 29, 2007 11:48 am
Posts: 12460
Well, you're in luck:
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html

Not only Photoshop, but also everything else in Adobe's Creative Suite from that same edition. Sure, now 5 years old, but for most anyone, it's already way beyond what you need. And it's a legit download from Adobe....with usable serial numbers posted next to each package.

For Windows folks, this is just awesome. For Mac, it's the older binaries (PPC), but you can get the X86 binaries installed and running in a virtual machine (I know this from experience) or Wine or maybe CrossOver Office. Linux folks can also benefit here via Wine, CrossOver, etc.

_________________
==||==
Function f(x)
TightCamera - Gear Reviews


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 1:01 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 29, 2007 11:48 am
Posts: 12460
I have personally tested installing Photoshop CS2 and Acrobat Pro 8 on Windows (in a virtual machine). They both work, and both do not "phone home" for serial number verification.

Get it on, bang a gong, get it on. :lol: :mrgreen:

_________________
==||==
Function f(x)
TightCamera - Gear Reviews


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 1:02 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu May 03, 2012 12:16 am
Posts: 1395
Location: Shreveport, LA
Downloading Illustrator now. :)

_________________
Blake

"Cowboys ain't easy to love and they're harder to hold - They'd rather give you a song than diamonds or gold." - Sir Waylon


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 3:45 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jul 11, 2009 8:46 am
Posts: 223
Location: Brighton, UK
Thank you for the link CJ, downloading now 8)

_________________
bright onion pedals


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 6:07 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jan 04, 2011 8:16 am
Posts: 1624
Location: Connecticut
Cool, thanks for sharing!

_________________
GrindCustoms wrote:
It's now ok..........but i feel like it's not completely hard yet.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 6:36 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 30, 2008 5:51 am
Posts: 7388
Location: HI
Awesome, downloaded a few programs 8)

_________________
GrindCustoms wrote:
When keeping it real is righteous!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 6:55 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Feb 21, 2012 1:02 am
Posts: 3225
It's actually not legit (I asked somebody I know from Adobe).

The full story is that they deactivated their activation servers because it is now a legacy product. The download is there for those people who originally purchased it.

Because the activation server is now off, it is unlikely that anything bad will happen to those who install it, but it is technically illegal.

http://www.forbes.com/sites/adriankings ... -for-free/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 7:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Feb 21, 2012 7:30 am
Posts: 396
Location: Nashville
How weird. It seems they don't want to hassle with activation/serials for CS2 but don't want anyone to take advantage of it. Why not just limit access to registered members who already have a license?

I actually own the CS2 Production Bundle---got it cheap when I worked for a University. But, it did not come with Acrobat Pro. Hmmm....

_________________
RIP madbean v.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 7:54 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Feb 21, 2012 1:02 am
Posts: 3225
MADBEAN v.2 wrote:
How weird. It seems they don't want to hassle with activation/serials for CS2 but don't want anyone to take advantage of it. Why not just limit access to registered members who already have a license?

I actually own the CS2 Production Bundle---got it cheap when I worked for a University. But, it did not come with Acrobat Pro. Hmmm....


Yeah, I think it was a goof. In the past, they have had the downloads available for legacy software, but the user had to have retained their original software key, which made a lot more sense.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 12:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 12, 2011 2:33 pm
Posts: 1781
Location: The West Pole
I'm a gimp man myself......but since it's free I don't have any reason not to try I guess :lol:

_________________
duhvoodooman wrote:
Diodeates?? Wasn't he a Greek philosopher? An intellectual foe of Socrates, as I recall, because he could only think one way.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 2:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 29, 2007 11:48 am
Posts: 12460
Yeah, technically it's not 100% "legit". But Adobe knows that everybody knows it's there, and they haven't made any attempt to stop the downloads. And the activation servers were shut down long ago.

Saw it on Slashdot yesterday. So by now, there must be millions of downloads.

_________________
==||==
Function f(x)
TightCamera - Gear Reviews


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 8:04 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 29, 2007 11:48 am
Posts: 12460
Got CS2 and Acrobat 8 installed on Linux (via Wine). Couldn't be easier. :D

_________________
==||==
Function f(x)
TightCamera - Gear Reviews


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 9:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 08, 2009 2:34 pm
Posts: 766
Location: East of Sacto
I tried to install Photoshop and it wants an activation number. :x

_________________
Todd


Sacred cows make the tastiest hamburgers. - Abbie Hoffman


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 9:31 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Sun Aug 20, 2006 3:18 pm
Posts: 2251
Location: Bay Area, CA
FYI: It's a 32-bit version that doesn't support the latest Nikon & Canon camera RAW image formats. But if you shoot jpeg or have an older camera it's a fantastic deal.

_________________
I... have become... uncomfortably numb...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 9:34 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 29, 2007 11:48 am
Posts: 12460
ToadLC wrote:
I tried to install Photoshop and it wants an activation number. :x

It's listed on that web page you downloaded from. Just to the right of the download link.

baj2k wrote:
FYI: It's a 32-bit version that doesn't support the latest Nikon & Canon camera RAW image formats. But if you shoot jpeg or have an older camera it's a fantastic deal.

Yeah, it doesn't support the latest RAW formats, which is lame. But for free it ain't bad. :mrgreen:

_________________
==||==
Function f(x)
TightCamera - Gear Reviews


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 9:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 4:42 pm
Posts: 1057
Awesome! Now after you download this, you must download the Vector Pack!

viewtopic.php?f=9&t=28258

_________________
"It has been said that politics is the second oldest profession. I have learned that it bears a striking resemblance to the first."R. Reagan


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 9:48 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 08, 2009 2:34 pm
Posts: 766
Location: East of Sacto
culturejam wrote:
It's listed on that web page you downloaded from. Just to the right of the download link.


Nope, not working

_________________
Todd


Sacred cows make the tastiest hamburgers. - Abbie Hoffman


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 9:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 29, 2007 11:48 am
Posts: 12460
ToadLC wrote:
Nope, not working

It worked for me about an hour ago. Are you sure you're not using the Mac serial number instead?

_________________
==||==
Function f(x)
TightCamera - Gear Reviews


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 9:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 08, 2009 2:34 pm
Posts: 766
Location: East of Sacto
Yep, tried PS and Illustrator and both came back invalid serial numbers

_________________
Todd


Sacred cows make the tastiest hamburgers. - Abbie Hoffman


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 11:03 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu May 03, 2012 12:16 am
Posts: 1395
Location: Shreveport, LA
I downloaded Illustrator late last night and finished installing when I woke up. I got by with registration and the program seems to be working (just mucked about for a minute, no real use yet). The only strange thing is that while it's open it reverts my windows theme colors back to default, but when I close it my chosen theme settings are restored. :?

_________________
Blake

"Cowboys ain't easy to love and they're harder to hold - They'd rather give you a song than diamonds or gold." - Sir Waylon


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 10, 2013 6:37 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Feb 21, 2012 7:30 am
Posts: 396
Location: Nashville
That's normal. Mine does the same thing on WIN7.

_________________
RIP madbean v.1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 10, 2013 10:13 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Sun Aug 20, 2006 3:18 pm
Posts: 2251
Location: Bay Area, CA
whitebread47 wrote:
I downloaded Illustrator late last night and finished installing when I woke up. I got by with registration and the program seems to be working (just mucked about for a minute, no real use yet). The only strange thing is that while it's open it reverts my windows theme colors back to default, but when I close it my chosen theme settings are restored. :?

iirc that's from the app being a 32-bit and your Win7 themes being Aero 64-bit and they do like it. I think it's a bug (err... umm... I mean, undocumented feature) that causes an "Unsaved Theme" error (check your event log). So you see the desktop theme swap back to Aero 64-bit when the 32-bit VM session your app is running in stops... doesn't hurt anything... it's just a glitch

_________________
I... have become... uncomfortably numb...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 5:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Mar 04, 2009 6:36 pm
Posts: 1376
Location: Toronto, Canada.
Did anyone have any luck installing this on a Mac?

I am using the latest OS and I get an error when installing saying the installation failed and the program can't be installed.

_________________
http://www.pdfelectronics.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 6:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jul 29, 2007 11:48 am
Posts: 12460
I didn't try it on Mac, as I already have CS4 installed.

_________________
==||==
Function f(x)
TightCamera - Gear Reviews


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 7:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Mar 04, 2009 6:36 pm
Posts: 1376
Location: Toronto, Canada.
Guess I will be torrenting then.

CJ do you use Little Snitch for torrented programs?

_________________
http://www.pdfelectronics.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group